عباس مجیدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما با بیان این مطلب گفت: هنرمند مجسمه ساز باید زمان کافی داشته باشد. اول روی مجسمه مطالعه کند و بعد طبق زمانی که برای خودش تعریف کرده است آن را بسازد.
وی افزود: ساخت مجسمه یک دوره طولانی را می طلبد و حداقل یک تا سه ماه، بسته به ماده ای که هنرمند استفاده می کند وقت می برد. برای نمونه، اگر مجسمه از برنز یا سنگ باشد، وقت بیشتری می گیرد.
رئیس انجمن مجسمه سازان گفت: نهادهای کارفرما متأسفانه زمان را محدود می کنند و هنرمند را در تنگنا قرار می دهند، همین موضوع باعث می شود هنرمند با عجله درگیر کار شود و شاید نتیجه مطلوب را نداشته باشد.
مجیدی افزود: نکته مهم تر این است که ما باید شاخصه های آن هنرمند را در چهره مجسمه ساخته شده ببنیم و فقط بحث شباهت سازی نیست بلکه نگاهی هنری هم باید ضمیمه کار باشد.
وی گفت: هنگام ساخت مجسمه، باید روی شخصیت هنرمند، مطالعه کرد و ضمن مصاحبه با خانواده و دوستان، حالت های روحی او را هم در کار لحاظ کرد.
رئیس انجمن مجسمه سازان با اشاره به نامه ای که این انجمن به تازگی به شهرداری ارسال کرده است گفت: ما اعلام کرده ایم که به عنوان یک نهاد مرجع لازم است هنگام ساخت سردیس هنرمندان و مجسمه های شهری نظارت داشته باشیم.
عباس مجیدی، بیست سال است که در زمینه ساخت مجسمه فعالیت می کند.
تعدادی از مجسمه های حاشیه بزرگراه ها و مجسمه «کارگر» واقع در بزرگراه فتح از جمله آثار اوست.
سردیس استاد مشایخی کار هنرمند مجسمه ساز پیشکسوت « رضا حسن زاده » بود که 17 اردیبهشت 98 در خیابان محل سکونت او در بزرگراه چمران نصب شد اما به دلیل نداشتن شباهت برداشته شد تا رفع ایراد شود.